torsdag 12 augusti 2010

Utvilad?

Nä inte mycket! Det har varit full fart hela dagarna i Sälen med massor med aktiviteter från morgon till kväll. Bowling, fjälltur, bad, minigolf, cykling, ponnyridning för att nämna några. Barnen har verkligen haft jätteskoj och jag har väl inte direkt lidigt jag heller men det vore trevligt om man fått sova på nätterna... Sovit bredvid väderkvarnen Klara som dessutom pratat i sömnen en natt och vägg i vägg låg Henrik och snarkade så det skallrade i fönsterrutorna (jag överdriver ytterst lite)
Har nyss kommit hem och tvättar för fullt, blir 6 maskiner, skoj skoj...
Imorgon ska det inventeras i garderober och kompleteras med grejer inför skolstart och på lördag är det 90-års kalas (va fan köper man?!) Sen är man tillbaka på jobbet på måndag (men först lämna bilen på lackverkstad 0700!) Utvilad som sagt...

2 kommentarer:

Jenny sa...

Skönt att du slipper fundera på vad du ska göra med dina dagar, full rulle gör att man inte säckar ihop... ;) Hoppas alla semestertrippar varit skojjiga, kram Jenny!

Jenny sa...

Ska inte klaga alls egentligen, har haft det hur bra som helst men utvilad är man inte. Får leva på alla underbara sommarminnen istället under trötta höst och vintermåndader!