onsdag 28 oktober 2009

Hönsmamma

Klara sover nu, jag har precis ringt sjukvårdsupplysningen.
Hon har feber och huvudvärk, inte direkt snorig eller förkyld, säger att det gör ont i huvudet när hon går och att när hon sväljer gör det ont bakåt nacken. Desstutom somnar händerna påstår hon :(
Känns inte alls bra så tänker nog följa sjukvårdrådgivningens råd och åka in och på det kollat på närakuten i kväll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter jätteotäckt. Jag tycker du gör rätt i att söka vård, bättre att söka en gång för mkt. Kram

Jenny sa...

Fy f-n för den närakuten vi var på idag! Åker aldrig mer dit. Eller det var väl mest läkaren det var fel på men det var allmänt stökigt där också.
Tre timmar senare får vi svaret på snabbsänkan: "det är virus".
Jaha, men domningar i händer? En unge som inte vill gå får att det gör så ont i huvudet då? Sa det säkert tre ggr att det inte kändes okej men hon verkade inte lyssna, det var ju virus... Suck!

Jenny sa...

Ska väl tillägga att jag säger inte att det inte är virus, jag hoppas verkligen att allt som behövs är ett par ipren och några dagars vila men om det var inte därför vi åkte in, ville ju ha svar eller iaf bli lyssnad på och tagen på allvar :(

TinaThomas sa...

väldigt lätt att ta till "virus" som diagnos om de inte vet ngt annat, har fått höra det ett antal ggr. Jag tycker det låter som en redig infektion och åk till barnakuten på ALB om det inte blir bättre!!! Domningar är ju inte ok!

Jenny sa...

Just nu är hon okej, febernedsättande funkar och hon har inte sagt nåt om händerna idag (hon blir sur när jag frågar så hoppas hon säger till). Får avvakta nån dag till och se.