tisdag 24 november 2009

Stora killen snart 7 år

Stoltheten vet inga gränser. Gud vilka stora kliv han tar, läsning, blåsa bubblor med tuggummi, tappar tänder, nya mer avancerade ord, klockan och massa annat, känns som det händer nåt varje dag.
Får så mycket beröm för min fina kille i skolan och på fritids och som världens stoltaste mamma kan jag inte annat än att nicka och le - han är bästaste killen!

6 kommentarer:

TinaThomas sa...

Ja nu rusar det framåt i utvecklingen.

Snart vill de inte sitta i soffan o mysa längre :( Gäller att passa på... :)

Hur blir det med kalasande för släkten?

Jenny sa...

nä, pussarna bli mer och mer sällsynta och kramarna kortare och kortare...

Vi har inte planerat nåt än, hade tänkt gå på Grönans julmarknad med alla som ville med för det ville han men de har visst inget där i år. Hör av mig när vi bestämt nåt.

karro sa...

Tittade faktiskt på en bild på Melker och Gustav häromdagen, då de var små och låg på filt på golvet, svårt att förstå att våra bebisar nu är stora killar.

för melker går det lite långsamt med läsningen men jag tror han snart är där, matten är han däremot nästan ett geni på/säger jag hans matteokunniga mor).

kanske du som träffar ditt barn varannan vecka kan se utvecklingen på ett annat sätt än vad jag kan som ser min son varje dag. jag märker det naturligtvis men jag kan tänka mig att jag skulle reflektera över det på ngt annat sätt om jag inte var så fast i vardagslunken.

Kram

Jenny sa...

Ja det kanske ligger nåt i det, det blir liksom större kliv på en vecka än på en dag.

TinaThomas sa...

Ja man tycker han växer på en vecka t o m!

Jenny sa...

Va kul det är när det händer en massa i utvecklingen! Vi är just nu impade av att Hugo oväntat kunde rabbla hela alfabetet. Det är coolt när man upptäcker nya saker de kan.