onsdag 2 december 2009

Man ska inte ropa hej

förän man är över bäcken!
Tror precis jag plumsade i vattnet... Tog svinis-sprutan idag. Ja den man tar för att inte få svinisen alltså.
Tänkte precis (efter att ha rådfrågat skrutt) att jag kanske klarar mig från biverkningr. 2,1 sekunder senare så värker armen...aj aj.., ja ja... tar en alvedon och går och lägger mig och sover bort det hoppas jag.
Natti

6 kommentarer:

Lisa sa...

Fast nu trodde jag att du menade om det kunde ta några dagar, om vi pratat om samma dag så hade jag svarat annorlunda. Ville bara säga det, så att du inte kan stämma mig för onödigt lidande.

Jenny sa...

Nä klart jag inte stämmer dig doktor Lisa. Men det var så typsikt att jag inte kände nåt och sekunden senare så gjorde det ont... Idag har jag huvudvärk, känner mig bakis, är det normalt?

Karolin sa...

Jag fick också bra ont i armen, det var väl inte olidligt men ont gjorde det, men det går över på ett par dagar.

Jenny sa...

Det blev inte så farligt med armen den ömmar inte alls längre men däremot har jag haft huvudvärk och varit sjukt trött hela dagen.

Jenny sa...

Det är nog vanligt att man känner av den på nåt sätt, åtminstone ont i armen. Men jag har inte hört så många som känt sig jättesjuka! Blir man dålig så kan man gissa att om man fått den riktiga svinis så hade man nog blivit skit-sjuk! Är det bättre nu då?

Jenny sa...

Idag är det bättre. Inte ont i armen, piggare och bara lite huvudvärk som jag lika gärna kan ha för att jag är spänd i nacken.

Tror också biverkningarna speglar hur man skulle reagerat på influensan fast i miniformat.