måndag 15 september 2008

Lunchrapport

Vi tvättar och jag har inte lyckats hitta några prickar som ser ut som Klaras. Alla bilder på vattkoppsungar visar skräckexempel ser det ut som, mer prickar än unge. K har två prickar och de kliar inte så håller tummarna för att det är vanliga plitor av nåt slag. Vi bakar rabarberkaka och ska snart fika! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du att det är dags för finnar redan? ;-)
/ Lisa

Anonym sa...

vattkoppor kan se väldigt olika ut. Grejen är att det ofta brukar sprida sig fort när de väl kommer igång. B hade oxå bara typ ngn i 2 dgr och sedan blossade det upp av bara helvete. hann ni träffa kussarna i helgen? i sånt fall får vi hoppas att det inte är v-koppor. Bebisar brukar vara immuna men det finns de som smittas direkt när de kommer från BB oxå(Bs dagiskompis bl a)

Jenny sa...

Hon beter sig som en trotsig tonåring så man vet ju aldrig ;)

Inga fler prickar, kollade med dagis och det går inte vattkoppor iaf. De kollade också prickarna och trodde inte det var vattkoppor men de var ju inte 100% på att det inte var det heller. Träffade kussarna i lördags (då hade hon bara en prick som jag trodde var ett rivmärke) så vi håller tummarna för att det inte är v-koppor!